Jokainen käytetty 1 euro = 1 g CBD:tä ilmaiseksi.
SuljeKorisi

CBD-lähetykset ja -toimitukset

CBDSol-myymälässämme tekemiesi tilausten jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia parhaista kannabidiolituotteista hyvin lyhyessä ajassa. Tarjoamme toimituksen 24 tunnin kuluessa tilauksestasi! Jos haluat lisätietoja, tässä on yhteenveto kysymyksistä, joita meiltä yleensä kysytään toimituskäytännöistämme ja CBD-toimitusmenetelmistä. 

Onko CBDSol-tuotteet mahdollista toimittaa sinulle osoitteeseen Finska ? 

Kyllä, on täysin laillista tilata CBD:tä CBDSol-myymälästä ja toimittaa se osoitteeseen, joka on ilmoitettu osoitteessa Finska (lukuun ottamatta Ranskan merentakaisia departementteja ja alueita, joille emme voi tällä hetkellä toimittaa). Me valvomme kaikkia tuotteitamme, ja niiden THC-pitoisuus on enintään 0,03 %, kuten Ranskan laki edellyttää. 

Kuinka kauan CBDSol-tuotteiden toimittaminen kestää? 

Kaikki tuotteemme toimitetaan Pariisin alueella sijaitsevista toimitiloistamme. Tilauksesi jälkeen valmistelemme pakettisi yleensä 24 tunnin kuluessa maksusi vahvistamisesta. Huolellisesti valmistellut pakettisi lähetetään neutraalissa pakkauksessa huomaamatonta toimitusta varten. 

Kuinka nopeasti CBDSol-tuotteet voidaan toimittaa? 

Toimitusajat eivät valitettavasti ole CBDSol-myymälämme vastuulla. Varmistaaksemme, että saat pakettisi mahdollisimman nopeasti, käytämme CBDSolista riippumattomia kuljetusyhtiöitä, kuten Colissimoa. Näiden palveluiden toimitusajat ovat yleensä 2-6 työpäivää. 

Miten voin saada ilmaisen CBD-toimituksen? 

CBDSol-putiikissa tarjoamme ilmaisen toimituksen. vähintään 49 euron tilauksille. Jos tilaat sivustoltamme halvemmalla, toimituskulut ovat 5,90 € Colissimon kautta ja 9,90 € Chronopost Expressin kautta. Logistisista syistä tilauksen vähimmäisarvo on 20 €.

Voiko CBD:tä toimittaa ulkomaille? 

On täysin mahdollista, että voimme lähettää pakettisi myös muihin maihin kuin Finska. Voit esimerkiksi tilata ja vastaanottaa CBD-valmisteesi osoitteeseen, jossa asut Belgiassa, Luxemburgissa tai Luxemburgissa. Luxemburgissa, Espanjassa, Italiassa, Portugalissa ja Saksassa.

Miten saat rahasi takaisin? 

Huomaa, että jos tilauksesi seuranta osoittaa, että paketti on toimitettu, emme voi antaa hyvitystä tai uudelleenlähetystä (sinun on tehtävä reklamaatio kuljetusyhtiölle). Jos et ole saanut tilaustasi 3 viikon kuluessa sen lähettämisestä, voit ottaa meihin yhteyttä, ja me palautamme sinulle koko rahasi. Jos olet muuttanut mieltäsi, sinulla on 15 päivää aikaa palauttaa paketti meille ja saada rahasi takaisin. Jos haluat pyytää hyvitystä, sinun on otettava meihin yhteyttä sähköpostitse tai verkkokaupassamme olevan lomakkeen kautta. 

Hiljattain nähty

Mitä etsit?